Online gyertyagyújtás + Szent Márton-díj + Mentorprogram + Ajándékcsomag

Kedves Alumnusok,
decemberi aktualitásokkal jelentkezem.

Szent Márton-díj

A koronavírus árváit felkaroló Regőczi Alapítvány alapítói, Áder János és felesége, Herczegh Anita kapta az idei Szent Márton-díjat november 18-án a pannonhalmi Szent Márton-bazilikában. A kitüntetést a Pannonhalmi Főapátság, a Herendi Porcelánmanufaktúra és a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok alapította.

Online gyertyagyújtás

Továbbra is várunk benneteket adventi gyertyagyújtásainkon, amelyek vasárnap 20.30-kor kezdődnek a pannonhalmi bazilikában. Amennyiben nem tudtok eljönni, de szívesen csatlakoztok online, akkor a Főapátság youtube-csatornáján keresztül tudtok részt venni az alkalmakon. A főoldalon vasárnaponként jelenik meg a gyertyagyújtás.

Mentorprogram

mentorprogramot szeretnénk idén is beindítani. Azoknak, akik frissen, egy-két éven belül végeztek Pannonhalmán, pályaorientációs lehetőséget kínál a program. Akik már az egyetem vége felé járnak, azoknak határozott szakmai érdeklődés esetén nyújt segítséget. A folyamat koordinátora elnökségünk tagja, Kaposi András (1978B) a Semmelweis Egyetem oktatója. A jelentkezés idén kétlépcsős lesz: kérjük, most csak a mentoráltak jelentkezzenek dec. 20-ig. Következő levelünkben pedig már a konkrét szakterületek ismeretében kérjük a mentorok jelentkezését.

Ajándékcsomagok

A főapátsági webshop idén is több fajta karácsonyi ajándékcsomagot – sör, bor, süti, gyógynövény, könyv – állított össze, amelyet szeretettel ajánlunk figyelmetekbe. A bolt akciós csomagjait itt érhetitek el.

Barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum