Márton + Tábla + Gyertyagyújtás + Osztálytalálkozó

Kedves Alumnusok,

néhány fontos témával jelentkezem.

Szent Márton-gyűjtés

Szent Márton hetében ismét jótékonysági gyűjtést rendeztünk a gimnáziumban. Idei témánk a háború sújtotta Kárpátalja volt. A bolhapiacon, árverésen, diákkonyhákban összegyűlt 2 100 760 forintos összeggel ukrajnai testvériskolánkat, a Karácsfalvai Sztojka Sándor Görögkatolikus Líceum tankönyvkiadását támogatjuk. A hét zárásaként Udvardy György veszprémi érsekkel találkoztak a diákok.

Interaktív tábla

Nagy örömünkre szolgál, hogy az 1977A osztály a nyári 45 éves jubileumi osztálytalálkozójukon belelkesedve interaktív táblát ajándékozott a gimnáziumnak. Nagyon hálásak vagyunk nekik, szívből köszönjük! A táblát az Asztrik-teremben szereltük fel, és már birtokba is vettük.

Adventi gyertyagyújtások

Idén újra megnyitjuk a bazilika kapuit, hogy a covid okozta kényszerszünet után együtt várhassuk az Úr eljövetelét. Advent vasárnapjain, 20.30-kor együtt énekelhetjük a várakozás zsoltárait a gyertyagyújtásokon! Várunk Benneteket szeretettel “közelgő Istenünk elé”!

Nyári osztálytalálkozók 2023

Terveink szerint 2023 nyarán is tudjuk fogadni az osztályokat jubileumi találkozójukon. A regisztráció, szándéknyilatkozat, az időpontválasztás, a szervezés egy honlapon zajlik. Részletes leírást itt találtok.

Barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum