Nyári osztálytalálkozók

Nyári osztálytalálkozók, 2024.

2024 nyarán is szeretettel várjuk az osztályokat jubileumi találkozójukra. A regisztráció, szándéknyilatkozat tétel, az időpontválasztás, a szervezés Alumni-osztálytalálkozószervező rendszerén keresztül történik. Részletes leírást alább találtok.

1. lépés – Regisztrálás a rendszerbe

Minden osztály minden tagja jogosult a rendszerbe való regisztrációra, azonban fontos, hogy legyen legalább egy szervező, aki kezében tartja a találkozószervezési folyamatot. Regisztrálni a https://otsz.osb.hu oldalon tudtok a „Regisztráció” opcióra kattintva. A regisztráció után mindenki be tud lépni a fiókjába, és jobb oldalt a neve melletti ikonra kattintva tud jogosultságot igényelni – „Jogosultság igénylése”. Itt adható meg, hogy az osztály szervezőjeként, vagy csak résztvevőjeként kívánsz szerepet vállalni a későbbiekben. A szervezők jogosultságát az osztálytalálkozó koordinátor hagyja jóvá, a résztvevőkét az adott osztály szervezője. Az osztálytalálkozók koordinátora az adott osztályból csak a találkozók szervezőjével fogja tartani a kapcsolatot. A szervezőknek köszönöm, hogy elvállalják ezt a feladatot! (A következő pontokat az osztályok szervezőinek fontos végigolvasni!)

2. lépés – Nyilatkozat megtétele

Amint kihirdetésre kerül az osztálytalálkozók szervezésére a regisztrációs időszak, leadhatod a szándéknyilatkozatot arról, hogy 2024 nyarán szeretne az osztály találkozót tartani Pannonhalmán. Ezt a „TALÁLKOZÓSZERVEZÉS/Regisztrációs időszakok” menü alatt teheted meg. Kérem, akiknek megfelel a hétköznap is, válasszák a „hétközbeni szervezés” opciót! Ennek a nyilatkozatnak azért van fontos szerepe, mert a beérkezett nyilatkozatok sorrendjében fogja felállítani a rendszer az időpontválasztás lehetőségének a sorrendjét. (A nyilatkozattevős időszak nov. 16-tól 26-ig tart)

3. lépés – Időpontválasztás

Időpontválasztás időszaka a regisztrációs időszak után (nov. 27.) kezdődik. Az időpontválasztás lehetőségéről kap a szervező egy automatikus üzenetet. Minden osztály szervezőjének 48 óra áll rendelkezésére, hogy –osztálytársaival, prefektusaival egyeztetve– válasszon időpontot. Amint választ egy osztály dátumot, az időpontválasztás joga tovább száll az őket követő osztályra. Ha nem sikerül 48 óra alatt választani, akkor a sor végére kerül az adott osztály, és a végén tud majd a megmaradt dátumokból választani.

4. lépés – Igények leadása, szervezés

A rendszer négy nappal az osztálytalálkozót megelőzően zár, eddig tudja minden résztvevő leadni az étkezés- és szállásigényét. A találkozók koordinátora 2024 tavaszán a Szervező számára a tájékozódás, szervezés megkönnyítésének céljából küld egy tájékoztatási csomagot.

Bármilyen felmerülő probléma esetén bátran keressetek!

Diáktársi üdvözlettel,

Klimas Marcel
Ph08b
klimas@osb.hu
osztálytalálkozó koordinátor

Archívum