Nyári osztálytalálkozók

Nyári osztálytalálkozók, 2023.

Terveink szerint 2023 nyarán is tudjuk fogadni az osztályokat jubileumi találkozójukon. A regisztráció, szándéknyilatkozat tétel, az időpontválasztás, a szervezés egy honlapon zajlik. Részletes leírást itt találtok. 

1. lépés – Regisztrálás szervezőként

Minden osztályból legyen egy szervező, aki kezében tartja az egész folyamatot. Ő regisztráljon a https://otsz.osb.hu/alumni/#!LOGIN honlapon „Regisztráció szervezőként” opcióra kattintva (nyitó oldal alja). A regisztráció jóváhagyása után be tud majd lépni a honlapon. A regisztráció jóváhagyása nem automatikus, ezért a visszaigazolás eltarthat pár órába. FONTOS! Egy osztályból, csak egy öregdiák regisztráljon szervezőként és kérem, a szervezői státuszt végig tartsa magánál! Az osztálytalálkozók koordinátora az adott osztályból csak Vele fogja tartani a kapcsolatot. A szervezőknek köszönöm, hogy elvállalják ezt a feladatot! (A következő pontokat az osztályok szervezőinek fontos végigolvasni!)

2. lépés – Nyilatkozat megtétele

Amint megkaptad (Szervező) a regisztráció jóváhagyásáról szóló mailt, be tudsz lépni a fiókodba. Belépés után a Találkozó szervezés/Előzetes találkozó útvonalon meg tudod tenni a szándéknyilatkozatot arról, hogy 2023 nyarán szeretne az osztály találkozót tartani Pannonhalmán. Kérem, akiknek megfelel a hétköznap is, akkor válasszák a hétköznapi opciót! Ennek a nyilatkozatnak azért van fontos szerepe, mert a beérkezett nyilatkozatok sorrendjében fogja felállítani a rendszer az időpontválasztás lehetőségének a sorrendjét. (A nyilatkozattevős időszak nov. 22-től dec. 1-ig tart)

3. lépés – Időpontválasztás

Időpontválasztás időszaka a regisztrációs időszak után (dec. 2.) kezdődik. Az időpontválasztás lehetőségéről kap a szervező egy automatikus üzenetet. Minden osztály szervezőjének 48 óra áll rendelkezésére, hogy- osztálytársaival, prefektusaival egyeztetve- válasszon időpontot. Amint választ egy osztály dátumot, az időpontválasztás joga tovább száll az őket követő osztályra. Ha nem sikerül 48 óra alatt választani, akkor a sor végére kerül az adott osztály, és a végén tud majd a megmaradt dátumokból választani.

4. lépés – Igények leadása, szervezés

A honlap négy nappal az osztálytalálkozót megelőzően zár, eddig tudjátok leadni az étkezés és szállás igényeket. A találkozók koordinátora a Szervező számára a tájékozódást, szervezést megkönnyítésének céljából küld egy tájékoztatási csomagot.

Bármilyen felmerülő probléma esetén bátran keressetek!

Diáktársi üdvözlettel,

                                                                         Klimas Marcel
                                                                               Ph08b
                                                                       klimas@osb.hu
                                                           osztálytalálkozó koordinátor

Archívum