Osztálytalálkozók + Ajándékcsomag + Bencés Bál

Kedves Alumnusok,

három fontos információval jelentkezem.

Nyári osztálytalálkozók 2022

Terveink szerint 2022 nyarán is tudjuk fogadni az osztályokat jubileumi találkozójukon. A regisztráció, szándéknyilatkozat-tétel, az időpontválasztás, a szervezés egy honlapon zajlik. Részletes leírást ide kattintva értek el.

Ajándékcsomag

Idén is vásárolhattok az apátsági termékek webshopjából karácsonyi ajándékot. Vannak egyedi termékek és ajándékcsomagok: borcsomagot itt, sörválogatást, szappanokat és egyéb termékeket itt találtok. A webshopban alumnikarácsony kuponkóddal a vásárlás végösszegéből 10% kedvezményt kaphattok. Ez a kedvezmény a csomagajánlatokat és az Infusio-bort leszámítva minden webshopban megtalálható termékre érvényes. Ha nem szeretnétek postaköltséget fizetni, lehetőségetek van személyes átvételére a budapesti boltban is. 

Bencés Bál-kérdőív

Legutóbbi levelünkben kértük, hogy segítsetek az esetleges 2022-es Bencés Bál megrendezésével kapcsolatban. Már mintegy 300-an kitöltöttétek a kérdőívet, amit nagyon köszönünk. Kérjük, ha még nem tettétek meg, töltsétek ki, hogy felelősen tudjunk dönteni. Három kérdés, egy perc. A kérdőívet itt találjátok. Kérjük, legkésőbb Mikulásra, december 6-ig töltsétek ki.

Nagyon köszönjük!

Barátsággal,
Barcza István (1987B)
titkár

Archívum