gyász + mentorprogram + ünnepi ajánlat + gyertyagyújtás

Kedves Alumnusok,

egy szomorú hírrel, a mentorprogrammal és a közelgő karácsonyra vonatkozó információkkal jelentkezem.

Gyász

Mint többen már hallottátok, Tóth József (1998A) öregdiákunk és a gimnázium egykori tanára fiatalon, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetése napján, 2020. november 23-án, hétfőn 18:00 órakor a Szent Márton-bazilikában is megemlékezünk róla az érte mondott konventmisében, amelyet élőben is közvetítünk. Szeretettel hívjuk mindazokat, akik Józsit ismerték és szerették, hogy az online közvetítésen keresztül is kapcsolódjanak be az érte mondott imádságba. Kísérjük imáinkkal gyászoló családját: feleségét és négy lányát.
A család megsegítésére osztálytársai gyűjtést indítottak, amelyet most  — a szervezőkkel egyeztetve — az Alumnin belül nov. 27-ig meghosszabbítunk. A számlaszám: 11773054-00888594 (Szabó Attila 1998A, OTP Bank).

Mentorprogram

Elindítjuk mentorprogramunkat a 2020-21-es évre. Azoknak a fiatal egyetemistáknak, pályakezdőknek a jelentkezését várjuk, akik szeretnének segítséget, szakmai vezetést kapni pályájuk elején. A jelentkezőkhöz a korábbi évek mentorai közül fogunk választani megfelelő szakembert. Mentoráltnak jelentkezni az egyházi év utolsó napjáig, november 27-ig az Alumni-honlapján itt tudtok, ahol a program részletes leírását is elolvashatjátok.

Ünnepi ajánlat

Ahogy rövidülnek a napok és borongósra vált az időjárás, egyre inkább az ünnepi készülődés és az ajándékozás kerül a középpontba. A nagy kínálatban nehéz megtalálni a megfelelőt, ezért az apátsági boltok idén is készültek ajándékcsomaggal! Legnépszerűbb termékeiket találod meg csomagjaikban: kézműves kozmetikumokat és gyógynövényes ínyencségeket, valamint válogatásokat kedvenc apátsági borainkból és újonnan debütált söreinkből. Webshopunkban a nap 24 órájában leadhatod rendelésed, hogy kényelmesen, sorban állás nélkül, otthonról intézhesd a karácsonyi bevásárlást!

Adventi gyertyagyújtás

Jövő vasárnap kezdődik advent. Idén sajnos zártkörűek lesznek a gyertyagyújtások, külső vendégeket, így benneteket sem tudunk fogadni. Készülünk azonban ezeket az alkalmakat is streamelni. Az időpontokat és a közvetítés részleteit majd itt találjátok.

Barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum