Fundraiser + Online! + Szemle + Jazznyár

Kedves Alumnusok​
néhány hírrel, információval jelentkezem.

Fundraiser-munkakör

Iskolánk új munkakörre: adománygyűjtésre, fundraisingre keres munkatársat. Feladata a gimnázium támogatásának hathatós megszervezése. Nagyon szeretnénk, ha gimnáziumunk öregdiákjai, sőt az Alumni-tagjai közül kerülhetne ki az új munkatárs. A munkakör pontos leírását itt olvashatjátok.

Online!-fejlesztés

Az Online!-felületet a végzősök regisztrációjára két napra megnyitottuk, ahol nagyon jól vizsgázott. Az akkor felmerült informatikai jellegű, hardveres problémák kiküszöbölése miatt még egy kis türelmet kérünk tőletek, különösen is a nyári osztálytalálkozókra készülőktől, akik esetleg most szeretnének regisztrálni. Amint készen áll a rendszer, jelezzük.
Addig is újabb antispam intézkedéseket végeztünk annak érdekében, hogy biztosan mindenki megkapja a hírleveleket. Emiatt ezek feladója a jelenlegi hírlevéllel kezdődően info@hirlevel.alumni.phbences.hu lesz. A barcza@osb.hu emailcím továbbra is él, magánleveleket erre írjatok.

Pannonhalmi Szemle 2020/2

Megjelent a Pannonhalmi Szemle legújabb, 2020/2 száma, amelynek témája az eucharisztia. Újdonság és öröm, hogy a szám online is olvasható itt.

Pannonhalmi Jazznyár 2020

Nagy örömmel és nem kisebb izgalommal tudatjuk, hogy a koronavírus-pandémia eddigi szorításából fellélegezve idén mégis meghirdethetjük és júliusban elindíthatjuk a Pannonhalmi Jazznyár 2020-as koncertsorozatát! Részleteket itt olvashattok.

Barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum