borajánlat + online!-karbantartás + Ciprián atya

Kedves Alumni-tagok,

néhány hírrel, információval jelentkezem.

Az Apátsági Pincészet borajánlata Alumni-tagok számára

A főapátságban nagy reményekkel és kellő derűlátással várjuk a koronavírus-járvány által előidézett korlátozások mielőbbi enyhítését és feloldását. A korlátozások miatt a Pincészet – működésének fenntartásához – bizalommal kéri a főapátsághoz legerősebben kötődő lojális fogyasztóközönséget, a Alumni tagjait, hogy ennek eredményeihez – a kölcsönösség elve mentén legkevésbé adományozás, sokkal inkább – termékvásárlás formájában járuljanak hozzá.
Alumni-tagjaink számára ezért a PAX Kártya által nyújtott 10%-os általános kedvezményt felülmúló előnyökkel  kedveskednek az apátsági termékek teljes vertikumát felvonultató www.apatsagitermekek.hu web-áruházban.
További részleteket itt olvashattok.

Online!-karbantartás

Hamarosan megújul az Alumni Online! felületünk, a https://app.alumni.phbences.hu/, amelynek a frissítését sokan támogattátok. Az utolsó simítások és a szükséges karbantartási munkák miatt jelenleg a felület nem elérhető. Megértéseteket kérjük. A megújult oldal előreláthatólag május végén lesz elérhető, amelyről majd részletes tájékoztatást küldünk.

Elhunyt Ciprián atya

Fájdalommal tudatjuk, hogy iskolánk egykori tanára, dr. Horváth Ciprián atya 2020. május 8-án Pannonhalmán elhunyt.
Ciprián atya a „zsinati nemzedékhez” tartozott, fiatal bencésként tanította, ünnepelte, imádkozta a II. Vatikáni Zsinat tanítását. Pannonhalmán csak rövid ideig tanított (1964-65 között volt hittan tanár és az 1969A osztálynak prefektusa). Zárt körű temetése május 14-én lesz Pannonhalmán, a szerzetesközösség jelenlétében.

Barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum