Apátsági borválogatás az Alumni számára

Pannonhalma – Távol is közel

 

A Pannonhalmi Főapátságnál mindnyájan nagy reményekkel és kellő derűlátással várjuk a koronavírus-járvány által előidézett kormányzati korlátozások mielőbbi enyhítését és feloldását, fennállásuk ideje alatt azonban továbbra is mindenkit arra biztatunk, hogy a lehető legjobban vigyázzunk magunk s egymás testi-lelki egészségére.

Az elmúlt csaknem két hónap a ”Csend Pannonhalmája” jegyében zajlott. Nem idegen jelenség ez, hiszen a szerzetesi élet, a monasztikus közösség, a lelkiség és istenkeresés sajátja ez, ami a körülmények adta helyzetben imákkal kísért megtisztulásokat, újragondolásokat, átértékeléseket hozott az egyén, a konvent és a vállalkozások szintjén egyaránt. Az elmúlt csaknem két hónap viszont legkevésbé volt a ”Vendégek Pannonhalmája”, ami a monostor mindennapjait és cégeinek működését alapvetően határozza meg. Banális megállapításnak tűnhet, de ahogy sok más esetben, itt is helytálló, hogy nem a szélsőségekben, hanem az egyensúlyban van a kívánt állapot.

Felelős döntés értelmében a védekezésnek, az óvintézkedéseknek és az egészséget szolgáló biztonságnak rendeltük alá tevékenységeinket, de ugyanekkora felelősséggel kell tekintenünk a jövőre, teremtett értékeink megőrzésére, vállalkozásaink rendszerszintű és személyi hátterének újraaktiválásig szükséges fenntartására. Idegenforgalmi és kulturális bevételeink teljes kiesésével kizárólag termékeink kereskedelmében látjuk a megoldás forrását, amelynek fellendítésén szüntelenül és fáradhatatlanul dolgozunk. Bizalommal kérjük most a főapátsághoz legerősebben kötődő lojális fogyasztóközönséget, a Bencés Diákszövetség és a Pannonhalmi Bencés Alumni tagjait, hogy ennek eredményeihez – a kölcsönösség elve mentén legkevésbé adományozás, sokkal inkább – termékvásárlás formájában járuljanak hozzá.

BDSZ- és Alumni-tagjaink számára a PAX Kártya által nyújtott 10%-os általános kedvezményt felülmúló alábbi előnyökkel szeretnénk kedveskedni az apátsági termékek teljes vertikumát felvonultató www.apatsagitermekek.hu web-áruházban történő vásárlás járványidőszaki elősegítésére:

  • Az egyszerűség kedvéért forgalomban lévő borainkat – a Pannonhalmi Infusio ritkaságunk kivételével – egységesen 10%-kal kedvezőbb áron kínáljuk.
  • A kedvezményes árú palackonkénti vásárláshoz képest is nagyobb, mintegy 15% mértékű engedményt építettünk be a könnyű választás jegyében összeállított két vonzó borcsomagunkba: az egyik a legfrissebb tételeink „páros trióját”, a másik pedig az „infúziót és társait” foglalja magába.
  • Az aktuális epidemiológiai kihívásokra való tekintettel pincészetünk válogatott tételeit Pannonhalma gyógynövényes hagyományaiból mélyen merítő, de a modern kor emberének igényeire finomhangolt monostori gasztronómiai-kozmetikai termékeivel társítva szintén összeállítottunk egy fehérboros és egy vörösboros csomagot, amelyeket most rendkívüli kedvezménnyel kínálunk, ráadásul ajándék pannonhalmi levendulaszappannal is kiegészítünk.

 

  • Nemcsak a borfogyasztás kiegyensúlyozása, de a megfelelő anyagcserénk biztosítása és az immunrendszerünk erősítése miatt ugyancsak kiemelt jelentőséggel bír szervezetünk folyamatos hidratálása, ezért mostantól pincészeti web-áruházunkban is elérhető Vis Vitalis természetes ásványvizünk, amelyet a járványügyi korlátozások fennállásának ideje alatt 10% kedvezménnyel értékesítünk. Nem mellékesen szénsavas változatát kiváltképp a tavaszi-nyári időszakban – a szikvíz és bor emblematikus találkozásának bencés vonatkozása révén – valamely reduktív fehérborunkkal vagy rozénkkal egy ropogós apátsági fröccsé elegyítve különösen szívesen ajánljuk…
  • Alumni-tagjaink részére egészen augusztus 31-ig beállítottuk az ”ALUMNI10” kuponkódot, amely – a PAX Kártya általános 10%-os kedvezményét biztosítandó – minden listaáras, azaz nem kedvezményes termékre érvényesíthető az apatsagitermekek.hu web-áruházban.
  • Bruttó 20.000,- Ft feletti megrendelési érték esetén vállaljuk a csomag díjmentes házhozszállítását Magyarország bármely pontjára.

A megrendelések összekészítésével és kiszállításával kapcsolatban a következő szempontokat érdemes figyelembe venni azok hatékonysága és eredményessége érdekében:

  • A koronavírus időszakára kialakított borválogatásainkat 6 palackos kartonba csomagoljuk. Egyedi összeállítás esetén is javasoljuk a zárt doboz teljes kitöltését.
  • Kérjük tisztelettel, ha tehetitek, utánvétel szerinti készpénzes fizetés helyett most a Barion által biztosított bankkártyás fizetési lehetőséget részesítsétek előnyben az érintésmentes ügylet érdekében.
  • A megnövekedett kiszállítási forgalom miatt legyetek tekintettel az esetlegesen meghosszabbodó kiszállítási idő Köszönjük.

Várszegi Asztrik emeritus főapát a Pannonhalmi Főapátság pincészetének bő tíz évvel ezelőtt megjelent borászati katalógusába írt köszöntőjét a következő ajánlással zárta: „Borunk vidámítsa meg szívüket, teremtsen közösséget családjában és barátai között!”. Úgy érezzük, e mondatnak aligha volt azóta is nagyobb jelentősége és forróbb aktualitása…

Pannonhalma visszavár, de addig is házhoz megy:

BENEDICTINUS APÁTSÁGI TERMÉKEK BOLTJA
Tel.: +36 1 266 7009
Mobil: +36 30 682 4892
E-mail: info@benedictinus.hu
Web: www.apatsagitermekek.hu

Archívum