Pannonhalma Klubkártya ALUMNI végleges-page-001

Liturgikus napok – Teleki/Gyöngyössy – Új Alumnusok

Kedves Alumnusok,
nyári újdonságokkal és aktualitásokkal jelentkezünk.

Liturgikus tanulmányi napok
Pannonhalma, 2023. augusztus 7-9.

A Főapátság egy immár öt éve indított képzésével szeretné támogatni  a magyar nyelvű plébániai közösségek liturgikus megújulását. Idén a zarándoklat lesz a képzés, a Liturgikus tanulmányi napok hívószava. Ennek jegyében többek közt szó lesz arról, hogy a katolikus szinódusi folyamat és az evangélikus egyházban meghirdetett elköteleződés éve milyen utakon vezeti keresztény közösségeinket.
Különösen is ajánljuk a programon történő részvételt olyan lelkipásztori munkában, hitoktatásban és keresztény közösségek szervezésében szolgálatot teljesítőknek, akik szívesen végeznék Pannonhalmán az éves lelkigyakorlatukat.
A képzés programja és további részletek itt.
Jelentkezési határidő: 2023. július 30.

Teleki/Gyöngyössy-terem

2023 nyarán elkezdtük a Teleki- és a Gyöngyössy-termek felújítását. Azokat a tereket, amelyek generációk moziélményének helyszínéül szolgáltak.
Idén ehhez kérjük a támogatásotokat! Adjuk tovább közösen az élményt!
A tervek elkészültek, a kivitelezésükhöz azonban segítségre van szükségünk. Gimnáziumunk saját erőforrásaiból nem tudja előteremteni a munkálatokhoz szükséges 7 millió forintot, összefogással azonban sikerülhet.
Amennyiben Te is részt vennél a megvalósításban, és lehetőségeid engedik, felajánlásodat szeretettel várjuk a Pannonhalmi Bencés Gimnázium Közhasznú Alapítvány számlájára: CIB Bank: 10700031-67894792-51200002, közlemény: Gyöngyössy-terem (név, osztály).
A tantermekben az audiovizuális eszközök modernizálását, a bútorzat felújítását, árnyékolás és klíma beszerelését, a falburkolat és parketta megújítását tervezzük. A korszerűsített tereket közösségi és oktatási célokra is használjuk majd.
Hálásan köszönjük támogatásod a pannonhalmi bencés diákok, a tanári kar és a szerzetesközösség nevében!

Új Alumnusok
2023A és 2023B

Az idei tanév végén újabb 68 taggal gyarapodott Alumni-közösségünk a 2023A és a 2023B végzős osztályok tagjaival. Velük együtt már összesen 2465-en regisztráltak valaha az Alumniba. Fogadjátok őket nagy szeretettel!
Barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum