Bencés Bál + kiállításmegnyitó

Kedves Alumnusok,
a Bencés Bállal kapcsolatban hozott döntésünkről és egy gimnáziumi programról küldjük tájékoztatásunkat.

Bencés Bál 2023

A legutóbbi hírlevelünkben kiküldött kérdőívünket az idei Bencés Bálról 95-en töltötték ki. Közülük 33,7 %, azaz 32 fő vállalta a várható magas belépti díjat. Ennek alapján azt a döntést hoztuk a szervezőkkel, hogy az idei farsangi időben nem tudjuk megrendezni Budapesten a bált. A pannonhalmi helyszínt sem tudjuk vállalni a szintén magas járulékos költségek, ill. a szűkre szabott térbeli lehetőségek miatt.

Annak a lehetőségét még vizsgáljuk, hogy esetleg a húsvét utáni időben meg tudjuk-e tartani a budapesti bált szerényebb körülmények között. Ehhez szívesen fogadjuk segítségeteket, felajánlásaitokat (helyszín, catering, technika). Kérjük, amennyiben van konkrét javaslatotok, írjátok meg!

Kiállításmegnyitó
Pannonhalma,  2023. január 20. péntek 17.30

Gimnáziumunk egykori diákja és jelenlegi rajztanára, Csordás Zoltán (1989B) képzőművésznek nyílik kiállítása Közelnézet címmel Pannonhalmán, a Gimnáziumi Galériában. A kiállítást 2023. január 20-án, pénteken 17.30-kor Mélyi József művészettörténész nyitja meg, amelyre benneteket is szeretettel hívunk és várunk. A kiállítás február 11-ig tekinthető meg.

Barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum