Cars ‘n’ Pax ELMARAD + kosárkupa + Nyílt nap + Ökumené

Kedves Alumnusok,
három pontban összesen öt programról írunk mai hírlevelünkben.

Cars ‘n’ Pax ELMARAD

Az autós rendezvény szervezői a bizonytalan üzemanyagellátás miatt a találkozó elhalasztása mellett döntöttek. Így a most szombatra, szept. 10-ére meghirdetett alkalmat, amennyiben az akkori helyzet megengedi, egy későbbi, tavaszi időpontban tartjuk meg. Megértéseteket kérjük!

Alumni-kosárkupa + Nyílt nap
Pannonhalma, 2022. okt. 1., szombat 11.00

Idén is megrendezzük immár hagyományos Alumni-kosárkupánkat. Várjuk régi idők kosárcsapatait és hozzátartozóikat. Gyertek el minél többen!
Jelentkezés: a barcza@osb.hu emailcímen szept. 25. vasárnapig
Részvételi díj: min. 10 000 Ft csapatonként

A kupával párhuzamosan tartjuk idei első Nyílt napunkat. A részletes programot itt találjátok meg. Ha most nem tudtok eljönni, nov. 12-én lesz a második Nyílt nap. Szeretettel várjuk fiaitokat, unokáitokat!

Ökumené
Pannonhalma, 2022. okt. 21-22. péntek-szombat

Ősszel ökumenikus központtá alakul Pannonhalma. Október 21-én, pénteken neves nemzetközi és hazai teológusok részvételvétel tartunk egy Ökumenikus konferenciát Tevékeny részvétel a közösségben. Ökumenikus tapasztalatcsere a szinodalitás lehetőségeiről címmel. A konferenciára itt tudtok regisztrálni.
Másnap, október 22-én, szombaton szintén Pannonhalmán Ifjúsági Taizéi találkozó lesz a Taizéi Közösség vezetője, Alois tetvér és a közösség több tagjának részvételével. Erre az alkalomra pedig itt tudtok regisztrálni.
Mindkét alkalomra szeretettel várunk benneteket!

Barátsággal,
Barcza István (1987B)
titkár

Archívum