Diáknap-reflexió + új alumnusok + Flóris-kupa

Kedves Alumnusok,

véget ért a tanév, küldünk néhány hírt, visszatekintő videót év végi eseményeinkről. Illetve egy kérdőívet, amelyben a segítségeteket kérjük.

Bencés Diáknap-reflexió

Az idei Bencés Diáknapról készült egy rövid összefoglaló film, amely a jelenlévőknek emlékezés, a távolmaradóknak kedvcsináló lehet a jövőre nézve. Megtekintéséhez kattintsatok a képre.
Annak érdekében, hogy a jövőben még gazdagabb és tartalmasabb együttlétünk legyen a Diáknap, készítettünk egy kérdőívet elsősorban azok számára, akik idén itt voltak. Kérjük, töltsétek ki, hogy megismerjük a véleményeteket. A kérdőívet itt éritek el.
Köszönjük!

Új Alumni-tagok

Ahogy az utóbbi években, úgy idén is sok új érettségiző kapta kézhez Alumni-kártyáját az érettségi bizonyítvány mellé. Idén 65 új Alumni-tagunk lett: Isten hozta őket! Az Alumni-kártya legnagyobb előnye, hogy mindenki “akadálymentesen” léphet be a Főkapun. A kártya további kedvezményeiről pedig itt tájékozódhattok.
Kérjük, akinek van kártyája, hozza magával a nyári osztálytalálkozókra, akinek pedig nincs, az regisztráljon az Alumniba, és elkészítjük neki.

Flóris-kupa

Idén 42. alkalommal rendeztük meg a Flóris-kupát, a tanév végi focibajnokságot. Ebből az alkalomból készítettünk egy rövidfilmet, amelyben felbukkannak a kupa korábbi jeles résztvevői: a háromszoros kupagyőztes 1987A osztály csapatának képviselői. A filmet itt nézhetitek meg, az eseményről írt összefoglaló cikket pedig itt olvashatjátok el.

Barátsággal,
Barcza István (1987B)
titkár

Archívum