Visszajelzés a Bencés Bálról + 1 %

Kedves Alumnusok,

nagy szeretettel köszöntjük mindannyiotokat Szent Benedek napján.
Az alábbiakban a Bencés Bálról számolunk be, és továbbra is figyelmetekbe ajánljuk az 1 %-os támogatást.

Bencés Bál

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Nagyon jól sikerült az idei bál! Sok pozitív visszajelzés kaptunk. Jó volt újra együtt lenni, találkozni.
A jótékonysági célra összegyűlt 5,7 millió forint rekordösszeg: soha ilyen magas összeget nem sikerült még összegyűjtenünk korábban. Szívből köszönjük mindenkinek a támogatását! Külön köszönjük azoknak, akik idén nagyobb összeggel, akár név nélkül, tudták támogatni a bált.
Köszönünk minden tombolafelajánlást és -vásárlást!
Nagy segítséget jelentett az italokat felajánlók (Apátsági Pincészet, Folly Arborétum és Borászat, Kárásztelek Pezsgőpincészet, Apátsági Sörfőzde, Zwack Unicum) hozzájárulása is a bálhoz!
Az idei csendes liciten a legmagasabb téttel Cirill főapát úr élményajándéka – egy bakonyi kirándulás botanikai kitekintéssel – kelt el.
Az összegyűjtött összeg 12 rászoruló diák akár egyéves teljes szakkollégiumi költségét fedezi. Csak köszönni tudjuk az ő nevükben is.

1 %

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Adóbevallásotok elkészítésekor 2022-ben ismét lehetőségetek nyílik arra, hogy személyi adótok 1 %-ával egy közhasznú társadalmi szervezetet támogassatok. Kérjük, válasszatok bennünket, a Pannonhalmi Bencés Gimnázium Közhasznú Alapítványt!.

Adószámunk: 18535741-2-08

Alapítványunk a felajánlásokat rászoruló és/vagy kiemelkedő tehetségű diákjaink támogatására, szakkollégiumunk extra programjaira fordítja, mint például a péntek esti előadások sorozata. Nézzetek bele, igazán gazdag a kínálat!

Az adófelajánlást online tudjátok intézni legegyszerűbben.

Köszönjük, ha adtok nekünk 1 %-ot!

Barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum