Bencés Bál + karácsonyi koncert

Kedves Alumnusok,
két eseménnyel kapcsolatban jelentkezem.

Bencés Bál 2022

​​​​​​​​Az Alumni-levélben meghirdetett közvéleménykutatáson 100 fő jelezte biztosan, hogy szívesen részt vesz a tervezett bálon, ha a járványhelyzet engedi. Így a szervezőkkel úgy döntöttünk, hogy megrendezzük a bált.

Időpont: 2022. február 12. szombat
Helyszín: Budapest, Larus Étterem
Jegyár: 25 000 Ft

A bál bevételét a gimnázium rászoruló diákjainak támogatására ajánljuk fel. Ezúton is kérjük mindazokat, akik tombolafelajánlással vagy anyagi támogatással hozzá tudnak járulni a jótékonysági célhoz, hogy jelezzék ezt a barcza@osb.hu címen.
Kérjük, írjátok be az időpontot a naptárba, gyűjtsetek asztaltársaságot, és terjesszétek a hírt azok körében is, akik nem olvassák ezt a hírlevelet.

A jegyértékesítés előreláthatólag januárban kezdődik. A helyszín miatt 200-250 fő tud részt venni a bálon
További részletekkel később jelentkezünk.  

Karácsonyi orgonahangverseny

A hagyományokhoz híven a Karácsonyi Főapátsági Orgonahangversenyre december 26-án kerül sor, két időpontban, 13:30 és 15:30 órától a Pannonhalmi Bazilikában
„In dulci jubilo” – Hadd zengjen énekszó címmel Bach, Bartók és Kodály karácsonyi áriáit és orgonaműveit hallgathatjuk meg.
Finta Gergely, orgonaművész és Czabán Angelika, énekművész közreműködésében.
Bővebb információ a részletes műsorról itt
A jegyek online vagy a hangversenyek előtt egy órával a Főkapunál vásárolhatók meg. Jegyárak: nyugdíjas/diákjegy: 1500 Ft, felnőtt: 3000 Ft.
 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Barátsággal,
Barcza István (1987B)
titkár

Archívum