Kész a zuhanyzó

Kedves Alumnusok!

Hálásak vagyunk!
 
Amikor elindítottuk a gyűjtést a zuhanyzó felújításra, bizakodtunk. Reméltük, hogy számíthatunk rátok és most sem csalódtunk!  
Eredetileg két fürdőt szerettünk volna felújítani, azonban idő közben ráébredtünk, hogy majdnem lehetetlen feladat lett volna az adott időn belül. Az építőanyagok drágulása, a kivitelezők megbízhatósága, váratlan műszaki problémák és az a tény, hogy a zuhanyzók majdnem egész évben folyamatos használatban vannak, mind olyan körülmények, amelyeket el kellett fogadnunk.
 
Örömmel tudatjuk veletek, hogy egy zuhanyzó felújítása, kapacitásának növelése sikeresen lezajlott! 
 
Az új blokkokból az egyik még iskolakezdésre elkészült, a másik a napokban vált használhatóvá.
 
Összesen: 11 174 614 Ft gyűlt össze. Nagyon köszönjük!

Ezt az összeget teljes egészében a zuhanyzók felújítására használtuk fel.

Íme, az elkészült zuhanyzók: 
​​​​​​
Diákjainkkal együtt nagyon hálásak vagyunk! Reméljük, hogy nekik is lesznek történeteik, amelyeket majd később nosztalgiával a szívükben, szívesen megosztanak velünk.

Búcsúzóul még egy kis pannonhalmi zuhanyzástörténet:
 
Amíg az egyikben valaki mit sem sejtve zuhanyozott, addig a másikban valaki más már töltötte hideg vízzel a kiürült samponos flakonját, hogy aztán gyanútlan társa nyakába zúdítsa annak jéghideg tartalmát. A készülődést természetesen póker-arccal kellett végignézni, nehogy a lebukás miatt elmaradjon a show.
Surányi András (1985A)

Mi voltunk az első évfolyam, amelyik a tetőtérben is kaphatott elhelyezést. Innen kellett lemenni a tornateremhez fürdeni, mivel akkor még fent nem készültek el a zuhanyzók. Sokszor alig maradt időnk lerohanni, így tökélyre fejlesztettük a gyors zuhanyzás művészetét. A rekordot egyik barátom tartotta. A tetőtérből le a zuhanyzóba (7 szint) és vissza teljes lefürdéssel együtt 6 percen belül sikerült teljesíteni a feladatot. Persze a felérkezés után mehettünk volna újra le……, de már nem volt idő….
Körmendy Szabolcs (1989A)

Hálás köszönettel,
Barcza István (1987B)
titkár

Archívum