Orgonakoncertek + Subiaco-év + Osztálytalálkozók

Kedves Alumnusok,
három információval jelentkezünk.

Pannonhalmi Jazznyár 2021

Pannonhalmán 2021-ben is pezsgő kulturális élettel és izgalmas programokkal készülünk a nyári szezonra. A Pannonhalmi Jazznyár rendezvénysorozat nyitóeseménye most pénteken, június 18-án este zajlik majd a Főapátság Gyógynövénykertjében, az Illatmúzeum előtti téren. A koncertet áRON feat. Szakonyi Milán és a Group ‘n’ Swing Horns formációja adja. Az esemény egyben az azt követő két hétvégén át zajló Levendulanapok nyitórendezvénye is.
A szervezők az Alumni tagságának a 2021. június 18-i koncertre kedvezményes árú jegyet biztosítanak! A jegyek ára ennek megfelelően 4900 Ft helyett 3000 Ft. Mindenki összesen 4 jegyet vásárolhat kedvezményesen, amely árból további kedvezményt nem áll módunkban biztosítani.

Foglaláskor kérjük, írjátok a nevetek mellé az Alumni-kártyátok számát is. A kedvezményes jegyeket NE az online jegyvásárlási rendszeren keresztül foglaljátok le, hanem az info@osb.hu email címen.
A koncert látogatása védettségi igazolványhoz kötött.
A nyár további koncertjeiről itt olvashattok.
Ünnepeljük együtt a nyár kezdetét és a Pannonhalmi Főapátság 2021-es Jazznyár sorozatát!

Subiaco-év

A budapesti bencés közösség egyéves, beköltözős hivatáskereső lehetőséget kínál a Tanulmányi házban. Olyan 18-30 év közötti fiatal férfiakat hív, akik munkájukat vagy tanulmányaikat folytatva egy évre elköteleződnek, hogy a bencés szerzetesi életforma ritmusa szerint rendezzék és éljék meg mindennapjaikat. A program minimum 3 fő jelentkezésével indul.
További részleteket itt olvashattok.

Nyári osztálytalálkozók

A jövő hétvégén indulnak a jubileumi osztálytalálkozók. Kérjük, hozzátok magatokkal az Alumni-kártyátokat az egyszerű bejutás érdekében. Akik pedig még nem léptek be, amennyiben időben regisztrálnak, megkaphatják az Alumni-kártyát a találkozókon. Kérjük, továbbítsátok ezt a hírt az osztályotok körében!

Barátsággal,
Barcza István (1987B)
titkár

Archívum