Húsvét + Kincstár + emailcímek email

Kedves Alumnusok,

két aktuális hír és egy praktikus kérés szerepel jelen levelünkben.

Húsvét

Biztosan sokan követtétek a pannonhalmi liturgiákat a virtuális térben. A Feltámadottba vettet hittel küldjük mindannyiotok számára az elérhetőséget, hogy bekapcsolódjatok a mai, 20.30-kor kezdődő Húsvéti vigíliába, ill. a húsvétvasárnapi ünnepi szentmisébe 10 órakor itt: akár személyesen regisztrálás után, akár online.

Kincstár

Valóságos időutazás helyszíne a Pannonhalmi Főapátsági Kincstár. A monostor szakrális kincseit bemutató időszaki kiállításon egyebek mellett a 17. századból való liturgikus vagy épp személyes használati tárgyak kaptak helyet. De megtalálhatóak az egyes történelmi eseményekhez köthető ajándéktárgyak, kuriózumok és a rend fennállásának 700 éves jubileumához kapcsolódó emlékek is. A tárlatot Hortobágyi T. Cirill főapát áldotta meg Szent Benedek idei ünnepén. Bízunk benne, hogy hamarosan – a járvány csillapodásával – Ti is részt vehettek eme különleges spirituális és történelmi időutazáson a Pannonhalmi Főapátsági Kincstárban.

Emailcímek

Közvetve tartozik ide, de fontos. A Vodafone Magyarország Zrt. tájékoztatója szerint a upc-hez tartozó emailcímek jelentős része megszűnt, ami sokunkat érint az Alumni-adatbázisban. Kérjük, amennyiben ilyen típusú emailcímetek van, annak érdekében, hogy később is tudjátok használni az Alumni-oldalt, és a hírlevelet is megkapjátok, járjatok el a szolgáltató tájékoztatója alapján, és az új emailcímet az Alumni-profilotokban is változtassátok meg. Ha elakadtok, szívesen segítünk!

Áldott ünnepet kívánva,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum