kérdőív + covid + gyűjtés + siker

Kedves Alumnusok,

egy kérés iskolánk sportéletével kapcsolatban és néhány információ szerepel mai hírlevelünkben.

Kérdőív iskolánk sportéletéről

Tóth Donát (2015B), a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója szakdolgozatát a Gimnázium testnevelés- és sporttörténetéről írja. Elsősorban azt vizsgálja ezzel a kérdőívvel, hogy mik voltak a legfontosabb sportélményeitek a Pannonhalmán töltött idő alatt. A kérdőív egyoldalas, azaz valóban csak pár percet vesz igénybe a kitöltése, de számára és talán mindannyiunk számára is nagy segítséget jelent. A kitöltés névtelenül történik és az adatokat kizárólag aggregált (összesített) módon a diplomadolgozatához fogja felhasználni.
Most kattints rá gyorsan itt.

Covid-blog

A rendkívüli helyzetben rendkívüli intézkedéseket kellett bevezetnünk a gimnáziumban. Erről az erőfeszítésről szól a honlapunk oldalsó hasábján futó covid-blog, amely a logisztikai-technikai részleteken túl evangéliumi-spirituális tartalmat is kínál az olvasójának. Nézzetek bele, izgalmas olvasmány.

Gyűjtés – fotósorozat

Nagyon sokan támogattátok a Gimnázium 80 fotós projektet legutóbbi levelünk óta. Több mint 250 000 Ft-ot küldtetek, amiért nagyon hálásak vagyunk. Már csak 500 000 Ft hiányzik a végösszegből. Kérjük, támogassátok az évfolyamotok fotóját! Gondoljatok az idősek és fiatalok osztályaira is!
Az adományokat a Pannonhalmi Bencés Alumni számlájára tudjuk fogadni.
Bankszámlaszám: 10700031-68370884-51100005 (külföldről: HU67 elé)
Közlemény: név, érettségi osztály, Fotósorozat (pl. Hubera József, 1996C, Fotósorozat).

Fotó és film – nehéz témákról

Két friss, pannonhalmi vonatkozású sajtóhír, amelyben megjelenik iskolánk fotós és filmes képzése. Az egyik Dombóvári Tamás (1995B) díjnyertes, Részvét c. fotójáról szól, a másik jelenlegi diákjaink tavalyi, Nincs később! c. gimis filmsikeréről. Büszkék vagyunk rájuk, gratulálunk nekik ezúton is, nézzétek meg!

Ne felejtsétek a sportos kérdőívet fent!

Barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum