Online! + Cars ‘n’ Coffee

Kedves Alumnusok!

az Online! beindításával és egy új programmal jelentkezem.

Indul az Online! – gyors, friss és üde

Elindult az új tanév, a mai napon pedig megnyitjuk az Alumni Online! régóta várt, megújult felületét. Reméljük, elnyeri tetszéseteket, és egy még erősebb Alumni eszköze lehet. Ti dobtátok össze a költségét, használjátok egészséggel!

Miben jobb, mint az elődje?

Keresés: nemcsak a személyi adatokon, hanem a végzettség, munkahely, hobbi és egyéb adatokon is végig fut a kereső. Gyorsabban és részletesebben keres az eddiginél akár kétszer több adat között.
Biztonság: a legalaposabb jogi szabályozással (GDPR) kezeli, ill. a legkorszerűbb biztonsági rendszerrel védi és tárolja a felvitt adatokat.
Közösségépítés: hatékonyabb “hálózatosodást” támogat. Már a kezdőlapon hozzáférsz regisztrált osztálytársaidhoz, sőt, évfolyamra is lehet keresni.
Reszponzív: minden mai, korszerű eszközön (okostelefon, laptop, android és ios operációs rendszer) és képernyőszélességben működik az alkalmazás.
Felhasználóbarát: az adatbevitelt, kitöltést kézreálló legördülő menük segítik.

A mai hírlevél után hamarosan fogtok kapni egy “rendszerüzenetet”. Kérjük, az abban leírtak szerint járjatok el (belépés, adategyeztetés). Aki gmail-fiókkal rendelkezik, kérem, ellenőrizze a promóciós mappáját is, és onnan tegye át a levelét a beérkezett mappába.
Fontos: az Alumni Online!  belépéshez a korábbi regisztrációnál megadott e-mail cím és a régi jelszó használata szükséges! A régi “felhasználó név” már nem használható!

Bencés Cars ‘n’ Coffee
Pannonhalma, gimnáziumi parkoló, 2020. szeptember 12. 8-12 óra

Fiatal öregdiákjaink szervezésében kerül sor első alkalommal a fenti rendezvényre. A gimnáziumi parkolóban minden volt bencés diák “kiállíthatja” az autóját, az eseményre pedig várjuk a családokat és barátokat is! Bármilyen autóval, motorral jöhettek. Részvételi díj: kiállított autónként 2000 Ft, látogatóknak ingyenes. Regisztrálni itt lehet szeptember 10-ig. 

Barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum