Ambrus 80 + Alumni-gyűjtések

Kedves Alumni-tagok,

két fontos 80 éves jubileummal jelentkezem.

​Ambrus 80 – TITKOS

Iskolánk egykori igazgatója, sokunk tanára, Ambrus atya február 9-én, a Bencés Bál éjszakáján tölti be 80. életévét. Ebből az alkalomból a bencés szerzetesközösség  szeretné megajándékozni a mi köszöntéseinkkel is. Kérjük, írjátok meg, mi jelentett felejthetetlen élményt vele kapcsolatban. A kérdőív, amelyet itt találtok, most pénteken, 12 órakor zár. Közös ünneplésre pedig a vasárnap este 5-kor kezdődő vesperáson várunk benneteket Pannonhalmán.

Alumni-gyűjtések

Örömmel írjuk, hogy az Alumni Online! fejlesztésére indított gyűjtésünk elérte célját. 1,4 MFt-ot adtatok össze. A gyűjtést lezártuk. Nagyon köszönjük a támogatásotokat. Összesen 42 osztályból és a BDSZ-től érkezett felajánlás. Reméljük, a tavasszal megnyíló új felület elnyeri majd tetszéseteket, és kényelmesebbé teszi a tájékozódást a közösségünkben.

80 éves iskolánk jubileumi fotósorozatára indított gyűjtésünk már majdnem elérte a 100 000 Ft-ot. Nagyon köszönjük. Várjuk további támogatásaitokat itt! A projekt költsége évfolyamonként mintegy 15 000 Ft.

A közel 400 fős Bencés Bálon való találkozás reményében, barátsággal,

Barcza István (1987B)
titkár

Archívum