Borkóstoló + Online! + Fotósorozat Programok + Ajándékcsomag

Adventi gyertyagyújtás

Elérkezett az idő az újabb adventhez. Várunk Benneteket szeretettel hagyományos gyertyagyújtásainkra Pannonhalmán, a bazilikában. Vasárnaponként 20.30-kor kezdődik, a 4. gyertya 19-én csütörtökön 17.30-kor, amelyet 20.00-kor követ a Karácsonyváró közös éneklés. Részletek itt.

Online!-gyűjtés

Az Online!-felület fejlesztésére meghirdetett gyűjtésünk eddigi összege 929 000 Ft, amely már nagyon közel van a kitűzött célösszeghez, az 1,6 MFt-hoz. Már összesen 34 osztályból érkezett támogatés, amelyet ezúton is nagyon köszönünk. Várjuk további adományaitokat itt.

Jubileumi fotósorozat

Ahogy már jeleztük, az iskola alapításának 80 éves jubileumára, a 2020-as Bencés Diáknapra olyan fotósorozatot tervezünk, amely minden eddig végzett évfolyamból egy-egy kiválasztott diákunk fotójából áll össze. Így összesen 72 portrénk lesz, amelyeket a gimnázium kiszemelt falán fogunk elhelyezni.
A bonyolult logisztikai feladatokban Torbágyi Tibor (1963A), Szentirmay István (1970B) és Hegedűs Márton (2012B) Alumni-elnökségi tagok, ill. Klimas Marcel (2008B) és Vavrovics Máté (2009A) gimnáziumi tanárok lesznek segítségemre. Kérem, fogadjátok bizalommal megkeresésüket.

Alumni-események

Múlt szombaton remek hangulatban, 60 fővel végig kóstoltuk az Apátsági Pincészet aktuális sortimentjét. Az alkalom méltónak bizonyult a jövő évi ismétlésre

Közelgő programjaink:

2020. február 8. szombat, Budapest: Bencés Bál, Groupama Aréna (részletek hamarosan)

2020. április 19. vasárnap, Budapest:Alumni-koncert, BMC (Fejárvári Zoltán zongoraművész + Arcus Temporum)

2020. május 23. szombat, Pannonhalma:Bencés Diáknap (Vigyázat! Utolsó ELŐTTI szombat májusban)

Bencés ünnepi ajánlatok

Végül szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a budapesti Benedictinus bolt apátsági termékeiből álló ünnepi ajánlatait köztük a vadonatúj csokoládékat, ill. az új címkékkel megjelenő borválogatásunkat.

Archívum