Mentorprogram + Online! + Borkóstoló

Mentorprogram – mentorjelentkezés
2019-20, mentor jelentkezési határidő: október 25.

Mentorprogramunkra lezrult a jelentkezés, de újra megnyitjuk, mert nem tudtuk biztonságosan összeilleszteni a párokat. A jelentkezési felületen, az oldal alján egy részletes excel-táblázatot láttok a mentoráltak összes információjával, így könnyebben tudtok vélasztani. Kérem tehát azokat, akik szívesen vállalnak mentorkodást, jelentkezzenek az Alumni-felületen itt (határidő október 25.).

80 éves az iskola –  Online!-gyűjtés: KÖSZÖNJÜK!

Örömmel írom, hogy a legutóbbi levélben az Online! felületünk fiatalítására meghirdetett adománygyűjtésünkre már 19-en küldtetek összesen 500.000 Ft-ot. Nagyon köszönjük mindenkinek, hogy ilyen gyorsan ekkora összeg összegyűlt.
Továbbra is várjuk a támogatásotokat a mára több mint 2000 főt számláló Alumni-közösségünket kiszolgáló felület 1,6 millió forintos informatikai fejlesztésére. Az utalást az Pannonhalmi Bencés Alumni fogadja az 10700031-68370884-51100005 (külföldről: HU67 elé) számlaszámon. Közleményrovatba, kérjük, írjátok be a neveteket és az osztályotokat, és azt, hogy Online!. (pl. Hubera József 1969B, Online!) Részletes támogatási szándékainkról itt olvashattok.

Alumni-borkóstoló
Budapest, MIllenáris Park, Makadám Mérnök Klub, 2019. nov. 23. 18.00

Új rendezvényünk, a tavaly év végi felmérés során nagy támogatottságot kapott Alumni-borkostoló. Több alumnusunk segítsége révén magtaláltuk a helyszínt is: a budapesti Millenáris Parkban található Makadám Mérnök Klubot. A részvételi díj 7000 Ft, amely hat apátsági borból álló borsort és hozzá illesztett hidegtálat tartalmaz. Ekkor, Szent Márton után fog bemutatkozni az újbor és a 2017-es Infusio is. A hamarosan induló jelentkezési felületen tudtok regisztrálni, akár osztályasztalokat is. Várunk mindenkit szeretettel!

Archívum