Mentorprogram + Online! + Elnökség + Programok

Legutóbbi levelünkben több hír is rossz linkkel ment ki, amiért elnézéseteket kérjük, így azokat aktualizálva újra elküldjük néhány fontos, új információval együtt.

Mentorprogram – mentorjelentkezés
2019-20, mentor jelentkezési határidő: október 11.

Mentorprogramunk mentoráltaknak kiírt jelentkezési határideje lejárt. A jelentkezettek elsősorban közgazdaság, mérnöki tanulmányok, ill. orvoslás terén kvárnak mentort maguk mellé. Részletes listát a jelentkezési felületen találtok. Most a mentorok jelentkezését várjuk az Alumni-felületen itt (határidő október 11.), ahol egy interjút is olvashattok egy tavalyi pár, Kovács Péter mentor és Csikós Lőrinc mentorált együttműködéséről.

80 éves az iskola – Alumni Online!-gyűjtés

Az Alumni létrejöttének kiváltó oka a tornacsarnok adománygyűjtésének sikere és eufóriája volt. Jó volt megtapasztalni, mennyien álltok mögöttünk. Az Alumni megszervezésének a célja is – a közösségépítésen túl -, hogy támogassátok az iskola céljait.
2019-ben 80 éves az iskolánk. Két projekttel szeretnénk felkészülni az ünnepre, amelyekhez a támogatásotokat kérjük. Az egyik az Alumni Online! oldal megújítása. A mára több mint 2000 főt számláló Alumni-közösséget kiszolgáló felület elérte működési határait, informatikai fejlesztése elengedhetetlen. A nyáron elindult fejlesztés november végére fejeződik be. A 1,6 millió forintos költségből az iskola 300 000 Ft-ot vállalt magára, a többit nekünk kell összeadnunk. Ehhez kérjük most a támogatásotokat. Az utalást az Pannonhalmi Bencés Alumni fogadja az 10700031-68370884-51100005 (külföldről: HU67 elé) számlaszámon. Közleményrovatba, kérjük, írjátok be a neveteket és az osztályotokat, és azt, hogy Online!. (pl. Hubera József 1969B, Online!) Részletes támogatási szándékainkról itt olvashattok.

Új Alumni-elnökségi tag

Az idei évtől eggyel bővült elnökségünk. Hegedűs Márton (2012B) közgazdászt kértük fel elnökségi tagnak, aki a 2010 után érettségizettek, egyetemisták, pályakezdők képviselője lesz az elnökségben. Fogadjátok nagy szeretettel a munkáját!

Programok

Alumni-kosárkupa: A hétvégén 13 csapat, közel 100 öregdiákunk részvételével és még több hozzátartozóval nagyszerű hangulatban (ld. fotó) zajlott Pannonhalmán immár hagymányos sportrendezvényünk.
Bencés Bál: 2020. febr. 8. Groupama Aréna
Borkóstoló: új rendezvényünk, a tavalyi felmérés során nagy támogatottságot kapott Alumni-borkostoló időpontja 2019. nov. 23. szombat 18 óra. A helyszínt még keressük, részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Archívum