mentorprogram

Bál + mentorprogram + prefektus

Rekordlétszámú jelentkezőnk van az idei Bencés Bálra. Eddig 450 jelentkezőnk van. Sokan még nem jelentkeztek, akik szoktak. Ha még nem tettétek meg, és regisztrálnátok, február 8. péntek 16 óráig tudtok. A Groupama helyszínén el fogunk férni.  Sok értékes tombolát és komoly anyagi támogatást kaptunk tőletek, amelyekért ezúton is köszönetet mondunk. A főapátság idei felajánlását, II. Alekszij moszkvai pátriárka ajándékát Asztrik főapát úrnak, egy ún. húsvéti Fabergé-stílusú tojást díszdobozban tavalyi mintára árverés keretében fogjuk átadni. (Ld. melléklet, ill. http://www.erdekesvilag.hu/a-hires-faberge-tojasok/)

 

Mentorprogram

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy február 1-jével az Alumni-elnökség részéről Kaposi András szervezésében elindult – egyelőre pilot jelleggel – a decemberben meghirdetett mentorprogram. 9 pár jött létre, félévig dolgoznak együtt, majd a program végén összegyűjtjük a tapasztalatokat. Szeptemberben pedig már egy évre újra indítjuk. Nagyon köszönjük a sok mentorjelentkezést, reméljük, szeptembertől már többeknek találunk mentoráltat.

 

Prefektus

Elkezdtünk készülni a jövő tanévre. Szükségünk lesz új prefektusokra, emiatt hozzátok fordulunk először, mint akiknek van helyismerete, tudja, milyen munkát jelent, tisztában van az értékeinkkel, szeret fiatalokkal foglalkozni. Várjuk tehát azoknak a jelentkezését, akinek kedve lenne ehhez a munkához 2019 szeptemberétől. Jelentkezéseteket a gimnazium@osb.hu címre várjuk.

Archívum