Örömmel tudatom Veletek, hogy a kérdőívet végül 890-en töltöttétek ki, azaz a tagságunk fele fontosnak érezte megosztani a véleményét az Alumnival kapcsolatos ötleteiről. Ez rendkívül jó reprezentativitást nyújt az elemzéshez és jelzi a tagságunk magas aktivitását is. Nagyon szépen köszönjük a kérdőív kitöltésére fordított időtöket és az értékes észrevételeiteket. Jó tudni, hogy Ti is legalább annyira lelkesek vagytok az Alumnit érintő változtatásokkal kapcsolatban, mint mi.

A kérdőív lezárását követően rögtön meg is kezdtük az eredmények kiértékelését, illetve az új ötletek és konkrét változtatási javaslatok kidolgozását. Az ezekkel kapcsolatos fejleményekről természetesen tájékoztatni fogunk Titeket a következő hetekben.

Adventi gyertyagyújtás
Jövő vasárnap kezdődik az advent. Szeretettel hívunk idén is pannonhalmi gyertyagyújtásainkra. Az első időpont december 2., vasárnap 20.30, további részletek itt: https://www.phbences.hu/unnepek/gyertyagyujtas. Közelben lakók figyelmébe ajánlunk egy december 1-i adventi koncertet (ld. melléklet) is a Díszteremben, amelynek részleteiről itt: https://bences.hu/cikk/joe_fritz_band_es_az_a_la_carte_kvintett_adventi_… olvashattok.