Nyári érettségi találkozók
Nagy szeretettel várjuk idén is a jubileumi találkozókra érkező osztályokat. Igyekszünk minden osztállyal felvenni a kapcsolatot, hogy amikor jöttök, bemutassuk az iskola jelenét. Kérjük a szervezőket, előzetesen népszerűsítsék az Alumnit: https://alumni.phbences.hu/. Aki a találkozó előtt időben regisztrál, kézhez kaphatja itt az Alumni-kártyát.

Arcus Temporum
Idén tizennegyedik alkalommal rendezi meg a főapátság az Arcus Temporum Művészeti Fesztivált. A program az idei mottó, a „kibékülés” köré szerveződik. Szokásos módon az augusztus 20. utáni teljes hétvégén, augusztus 24-26. között lesz a fesztivál. A jegyrendelés hamarosan indul, addig is a programot a címre kattintva böngészhetitek.

Pedagógiai asszisztens
Továbbra is várjuk jelentkezéseteket a pedagógiai asszisztensi munkakörre, amelyet az utóbbi két év jó tapasztalata alapján idén is meghirdettünk az Alumni körében. Az idei tanévben két öregdiákunk dolgozott – egyetemi éveit megszakítva – a prefektusok kisegítésére. Nagyon nagy segítség volt a jelenlétük, helyismeretük, fiatalos rugalmasságuk. Azoknak az egyetemista öregdiákjainknak a jelentkezését várjuk, akik szívesen eltöltenének egy dolgos évet a gimnáziumban. Fizetés a pedagógus illetményrendszer szerint alakul. Jelentkezéseteket válaszemailben vagy a <span class=”spamspan”><span class=”u”>gimnazium</span><img alt=”at” width=”10″ src=”/sites/all/modules/spamspan/image.gif” /><span class=”d”>osb [dot] hu</span></span> címre küldjétek.