A gimnáziumi szóbeli érettségi napok idején jelentkezem. Legifjabb végzőseink elkezdtek regisztrálni az Alumniba. Pár napon belül mintegy hetven új tagot köszönthetünk szervezetünkben. Őket is köszöntjük legújabb híreinkkel.

Fitnesz lelkigyakorlat: https://bences.hu/cikk/fitnesz_lelkigyakorlat_fiataloknak.html
Sport és spiritualitás, fitnesz és imádság nem egymást kizáró fogalmak. Egy friss programot kínál idén az apátság 18-30 éves lányoknak és fiúknak július 16-19. között. Szeretettel várjuk azokat, akik a délelőttöt edzéssel, a délutánt pedig elcsendesedéssel, az imádság és a Szentírás olvasásának közösségi tanulásával szeretnék tölteni a monostorban. Vezetik: Dejcsics Konrád osb és bencés szerzetesek, ill. Wein Krisztina gyógytornász és Tóth Donát (2015B) a Testnevelési Egyetem hallgatója.

Év végi díjak, eredmények: https://www.phbences.hu/eredmenyek/iskolai-dijak
Örömmel és büszkén osztjuk meg diákjaink idei tanévben elért eredményeit. Köztük láthatjátok a volt bencés tanáraink emlékére öregdiákjaink által alapított díjak díjazottjait is. Itt köszönjük meg azt a 120 ezer Ft-os támogatást, amelyet az idei Bencés Diáknapon gyűjtöttünk a szentmisén az idei tanulmányi ösztöndíjasaink támogatására.