Bencés hírek
A bencés atyák és testvérek jövő évi munkabeosztása szokásos időben, május végén jelenik meg. A Főapáti Tanács tagjai az elkövetkező három évre Ákos, Imre, Jákó, Albin, Márk és Hugó atyák. Perjel Hugó atya, alperjel Ákos atya, gazdasági helyettes Márk atya május 1. óta.

BDSZ-űrlap
Továbbítom a BDSZ szervezetfejlesztési projektjéről szóló levelét alább.

Tisztelt Diáktársak!
Gondolom hallottatok róla, hogy a Bencés Diákszövetségen belül elindult egy szervezetfejlesztési projekt, melynek célja, hogy a Bencés Diákszövetség újból olyan élő, aktív és tartalmas legyen, mint az ezredforduló környékén volt.
A munka első lépéseként felmérjük, hogy kik a tagjaink, ill. kik szeretnének részt venni a megújuló BDSZ munkájában. Egy egyoldalas űrlap kitöltését és visszaküldését kértük legkésőbb május 11-ig. Ha még nem küldted vissza, légy szíves mielőbb visszaküldeni, ez közös érdekünk.
Kaptunk olyan visszajelzéseket, hogy a nyomtatott levél, ill. az e-mail több diáktársunkhoz nem jutott el, az anyagok letölthetők a következő linkről: http://bdsz.hu/szervezetfejlesztes-2018/
Ha van olyan ismerősöd, aki érdekelt lehet, kérem, juttasd el hozzá ezt a levelet.
Diáktársi üdvözlettel
Eszes István Ph70
a Projekt team tagja

Öregdiáknap
Ne feledjétek, május utolsó szombatján, 26-án várunk benneteket hagyományos öregdiáknapunkra Pannonhalmán. Hamarosan a részletes programot is elküldjük. Fókuszban az oktatás és a szakmai siker kapcsolata. Hívjátok fel egymást, gyertek el minél többen!