Örömhír
Hadd osszam meg veletek az utóbbi hét két jó hírét, amelyre méltán lehetünk büszkék mindannyian. Hardi Titusz osb, iskolánk igazgatója Akadémiai Pálmarend lovagja kitüntetést vehetett át a francia nagykövettől. Kovács Péter (2005B), az Alumni-elnökségi tagja pedig Junior Príma-díjban részesült. Szívből gratulálunk mindkettejüknek ezúttal is!

Budapesti gyertyagyújtások
Hagyományosan advent vasárnapjain az Egyetemi Templomban (Bp. Papnövelde u. 1-3.) lesznek pannonhalmi gyertyagyújtások. Most vasárnap lesz az esti fél 8-as szentmise után, Németh Miksa osb elmélkedésével. Részletek a mellékletben. Akik Pannonhalmára szeretnének jönni, a gimnázium honlapján tájékozódhatnak a részletek felől.

Jótékonysági és karácsonyi akció
Az adventi készülődés jegyében egy jótékonysági akcióra szeretnénk felhívni a figyelmeteket! A budapesti Benedictinus boltban (Bp., Károlyi M. u. 19.) a Bencés Kiadó kiadványaiból vásárolhattok könyveket jelképes, 500 Ft-os áron, ill. kiállításkatalógusokat 50 %-os kedvezménnyel. A befolyt összeggel a Szent Benedek Iskola négy hátrányos helyzetű diákját támogatjátok. Amennyiben pedig karácsonyi ajándékot szeretnétek ajándékozni szeretteiteknek, ismerőseiteknek, rokonaitoknak, szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az apátsági karácsonyi ajándékcsomagokat. Akár személyesen, akár a webshopban vásárolhattok Alumni-kártyával. Részletek a bolt honlapján.

Bencés Bál, 2018. január 27.
Jelentkezzetek a bálba, hogy még karácsony előtt kézhez kapjátok a jegyet! Hívjuk régi és új bálozóinkat, keressétek meg osztálytársaitokat, és foglaljatok a osztályasztalt. Szépen gyűlnek a felajánlások, tombolák, de várjuk további támogatásaitokat! www.bencesbal.hu