2015. január 31-én ismét megrendezésre kerül a Bencés Bál – ezúttal a budai LARUS Étterem és Rendezvényközpontban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.).

Gimnáziumunk öregdiák szervezete, a Pannonhalmi Bencés Alumni által szervezett bál célja, hogy ünnepi lehetőséget biztosítson a bencés öregdiákok közötti kapcsolat ápolására. Másrészt a szervezők a Pannonhalmi Ösztöndíj Program szociális alapját szeretnék támogatni. Ez az alap teszi lehetővé, hogy azoknak a tehetséges diákoknak se kelljen lemondaniuk a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban való tanulásról, akiknek a családja önerőből ezt nem tudja finanszírozni.

Az immár kilencedik alkalommal megrendezett Bencés Bál rendi fővédnöke dr. Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát, világi fővédnöke Habsburg György, háziasszonya pedig Szabó Borbála író.
A bálon fellép a Pannonhalmi Bencés Gimnázium tanáraiból és diákjaiból álló Improvizációs Műhely, bemutatkozik a Pannonhalmi Ösztöndíj Program, zenél a Veronika and the Boys együttes.

Gyertek el minél többen! Foglaljatok osztályasztalokat a www.bencesbal.hu oldalon.

Az értékes tombolafelajánlások egyike egy Mátyás-kori aranyforint, amely egyidős a pannonhalmi kerengővel, igazi műkincs! Amennyiben anyagi vagy tombolafelajánlást tudtok adni, annak külön örülünk. Így lesz bevétele a bálnak, így tudjuk segíteni a tehetséges, de nem tehetős diákjainkat.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!