Bencés öregdiák nap: 2014. máj. 31. szombat
A tavalyi Woodstockhoz hasonlóan idén is nagyszabású és iskolatörténeti eseménnyel készülünk. Megrendezzük iskolánk egykori testnevelőjének emlékére a Tálos Zoltán Emlékkupát.

A tornára egykori kosárcsapatok jelentkezését várjuk minden korosztályból. A-s és B-s csapatok, évfolyamok, iskolaválogatottak mérhetik össze erejüket. Természetesen szurkolókat is várunk, nemcsak játékosokat! A mérkőzéseket korosztályok szerint rendezzük. A részletes forgatókönyvet a jelentkezések függvényében állítjuk össze, és a gimnázium honlapján folyamatos tájékoztatást adunk róla.
Kezdjetek el szervezkedni, összebeszélni, esetleg edzeni is!
Tervek szerint a tornát kint, a kispályán keresztben kialakított két kosárpályán rendezzük, ill. búcsúzásképpen minden csapat az egyik mérkőzését a tornateremben játszhatja.

Jelentkezni a barcza<kukac>osb.hu címen lehet a résztvevők névsorával. Kérjük, ha van, küldjetek egy egykori csapatfényképet is beszkennelve.
Jelentkezési határidő: máj. 16. péntek
Nevezési díj: 10-50 ezer Ft csapatonként, lehetőségetek szerint (a bevételt a tornacsarnok támogatására fordítjuk)
Aki szeretne itt aludni, Nádai Fidél atyánál a fidel<kukac>osb.hu címen igényelhet szállást.

A nap programja még függ a jelentkezők számától. Szentmise 10.30-kor lesz a bazilikában, ebédre és vacsorára minden jelenlévő a vendégünk!