Az Alumni Online! szolgáltatásai

Találd meg diáktársaidat, köss új ismeretségeket!

A bejelentkezés után elérhető diáktárs kereső egyszerűen kezelhető, mégis okos felületet biztosít az Alumni adatbázisában történő keresésre, böngészésre. A név, évfolyam mellett kereshetünk városra, egyetemre, szakra, munkahelyre, kulcsszavakra, ajánlatokra, vagy akár hobbira, érdeklődési területre.

Saját adatlap minden Alumni tagnak!

Megosztanád egykori diáktársaiddal, hogy mivel foglalkozol, mit tanulsz, mi érdekel? Az Alumni tagjaként kitöltheted saját adatlapodat: a kapcsolattartási adatoktól az aktuális munkahellyel vagy egyetemmel kapcsolatos információkig bezárólag. A portál kialakítása során elsődleges szempontként érvényesítettük az adatvédelmi elvárásokat: tetszésed szerint állíthatod minden információ célközönségét.

Kiváló lehetőség üzleti kapcsolatok ösztönzésére!

Megbízható partnert keresnél munkahelyed, vállalkozásod számára? Kedvezményt vagy egyéb előnyös lehetőséget biztosítanál egykori diáktársaid számára? A portál belső felületén kialakított diáktárs kereső kiváló alkalmat biztosít az ajánlatok feltérképezésére, valamint segítségek felajánlására.

Legyél naprakész diáktársaid elérhetőségeiben!

Frissítenéd az osztálytársaid névjegyzékét a telefonodon? Néhány kattintás, és megtekintheted osztálytársaid, diáktársaid elérhetőségeit. Az elérhetőségek táblázatát szövegfájlként, Excel és Word fájlként is letöltheted. Ezen információk esetében is gondosan ügyeltünk az adatvédelmi beállítások szigorú érvényesítésére.