Bencés Bál 2020

Jelentkezni a bál honlapján lehet!

Farsang ideje hagyományosan a bálok és mulatságok időszaka. Fontos hagyomány a bencés öregdiákok számára is a minden évben megrendezésre kerülő budapesti Jótékonysági Bencés Bál, amelynek célja egyfelől, hogy kötetlen keretek között lehetőséget biztosítson az egymás közötti kapcsolataink ápolására, másfelől, hogy a bál keretében megvalósuló összefogás révén támogassunk egy számunkra fontos jótékony célt.

Reméljük, hogy az idei bál is remek alkalom lesz arra, hogy egy pohár bor mellett összehozzuk a régi osztály és évfolyamtársakat, a tanárokat és az öregdiákokat.

Időpont: 2020. február 8.

Helyszín: Groupama Aréna Rendezvényterme, 1091 Budapest, Üllői út 129.

Fővédnök: Hortobágyi T. Cirill OSB, pannonhalmi főapát

Háziasszony: Novodomszky Éva televíziós szerkesztő, műsorvezető

Konferanszié: Gundel-Takács Gábor televíziós szerkesztő, műsorvezető

A Bál jótékonysági célja a Pannonhalmi Bencés Gimnázium hátrányos helyzetű diákjainak támogatása.

A jegyárat 16 000 Ft-ra emeltük, a bál önköltségéhez közelítve. A 2015-19 között érettségizettek 10 000 Ft -ért válthatnak diákjegyet, és idén először lesz mód Támogatói, ill. Védnöki jegyet váltani. Idén is várjuk a tombola- és pénzbeli támogatási felajánlásaitokat.

A helyszín a régi, de sok újdonság lesz: frissült az arculat, bemutatkozik az első főapátsági sör, Beller Barnabás (2018B) zongorázik nekünk, egyórás élő tánczenét a Bencés Big Band szolgáltat, majd DJ Surányi (2015B) zenéjére táncolhatunk.

A 2019-es bál salátabárra gyűjtött bevételéből hidegkonyhai-pultot veszünk, amelynek az elhelyezését már teszteltük diákjainkkal. Ünnepélyes keretek közt 2020. február 24-én, “húshagyó hétfőn” vesszük birtokba, a SVÉT éttermeinek és séfjeinek vendégségét élvezve a diákebédlőben.

Gyertek a bálba, hogy minél többen találkozzunk, együtt legyünk!

Ha támogatni tudod a jótékonysági célt, akkor a Pannonhalmi Bencés Alumni 
számlájára utalj: 10700031-68370884-51100005 
(külföldről IBAN: HU67, SWIFT-kód: CIBHHUHB) 
KÖSZÖNJÜK!